نوشته شده توسط : علی

 

از نویسندگان محترم وبلاگ جوانانه خواهشمندم برای تکمیل پروفایل خود اقدام نمایند. شما نویسنده عزیز می توانید اطلا عات خودرا ( به طور مثال شبیه اطلاعات من) به صورت پستی موقت ارسال کنید(اسال موقت پست و عدم نمایش در وبلاگ) تا من بعد از جمع بندی همه آنها را در بخشی جداگانه در قالب وبلاگمون برای نمایش عموم بزارم.البته تکمیل بروفایل اختیاری میباشد(ولی بهتره که پر کنید. شما می توانید عکس خود رانیز به صورت اختیاری ارسال کنید.

با تشکر (علی)

 

وهمچنین:

 

اینجانب قصد دارم یک نظر سنجی برای وبلاگ تهیه کنم. اما می خواهم سوالات  و جواب نظر سنجی را به همه پرسی بگذارم. از شما نویسندگان محترم می خواهم هر کدام نظرات خود را مبنی بر طراحی نظر سنجی وبلاگمون اعلام کنید.

یا حق.



:: بازدید از این مطلب : 679
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : 1 فروردين 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

 

ایمیل یاهو

در یکی از نظرهای این وبلاگ، دوستی فرمودند در مورد اصطلاحات موجود در صفحه ایمیل یاهو توضیح بدهیم. ما هم اطاعت می کنیم. این مطلب به بررسی قسمت های مختلف موجود در صفحه اصلی ایمیل یاهو می پردازد.

اگر هنوز ایمیل یاهو نساخته اید، مطلب مراحل ساخت ایمیل یاهو را بخوانید.

_____________________________________

- ورود به صفحه اصلی ایمیل یاهو برای اولین بار

زمانی که شما برای اولین بار وارد ایمیل یاهو خود شوید، با صفحه ای به شکل زیر مواجه می شوید:

ورود به صفحه اصلی ایمیل یاهو برای اولین بار

برای اینکه بتوانم در مورد امکانات صفحه اصلی یاهو برای شما توضیح بدهم، آنرا به 8 بخش تقسیم کرده ام. در شکل، هر بخش با یک مستطیل رنگی مشخص شده است. بر روی عکس بالا کلیک کنید تا آن را در صفحه ای جدید با اندازه اصلی مشاهده کنید (یا اینکه آن را دانلود کنید). عکس را تا پایان این مطلب باز نگاه دارید، چون برای توضیحات به آن احتیاج خواهیم داشت.

1. مستطیل قرمز (بالا سمت چپ):

در این قسمت شما لوگو (علامت) یاهو را مشاهده می کنید، با کلیک بر روی آن همواره به صفحه اصلی یاهو (همین صفحه که در آن هستیم) برده می شوید، پس در طول این مطلب هرگاه گفتم به صفحه اصلی یاهو بروید، بر روی لوگوی یاهو کلیک کنید.

2. مستطیل آبی (بالای صفحه):

در این مستطیل شما نوشته های مختلفی را مشاهده می کنید. بالا سمت چپ این مستطیل نوشته است Hi, payamtestmail که البته بجای payamtestmail شما نام کاربری ایمیل خود را مشاهده می کنید.

نوشته بعدی Sign Out است، با کلیک بر روی Sign Out شما از حساب یاهو خود خارج می شوید. پس  Sign Out برای زمانی است که شما دیگر در ایمیل یاهو کاری ندارید و می خواهید از آن خارج شوید.

کنار Sign Out نوشتۀ What's New قرار دارد، با کلیک بر روی این نوشته، به صفحه ای برده می شوید که توضیحاتی در مورد امکانات جدید ایمیل یاهو دارد.

نوشته بعدی Mail Classic است، با کلیک بر روی این نوشته ایمیل یاهو شما به نسخه قدیمیتر ایمیل یاهو تبدیل می شود. برای اطلاعات بیشتر این مطلب را بخوانید.

سمت راست مستطیل آبی خود سه بخش است. با کلیک بر روی Yahoo شما به صفحه اصلی یاهو (Yahoo.com) و با کلیک بر روی My Yahoo به سرویس "یاهوی من" (My.Yahoo.com) برده می شوید، ممکن است این سرویس را نشناسید، مهم نیست این بخشی از ایمیل یاهو نیست، بلکه لینکی است به یک سرویس دیگر از یاهو.

سمت راست مستطیل آبی هم که ابزاری برای جستجوی سریع توسط یاهو قرار دارد.

3. مستطیل نارنجی (پایین لوگوی یاهو):

در این مستطیل سه گزینه موجود است. همانطور که از نام آن مشخص است، Check Mail برای چک کردن (بررسی) ایمیل هایی است که دریافت کرده اید و به اصطلاح در اینباکس شما هستند. پس اینباکس (inbox) شما در واقع مثل صندوق نامه های شما است. پایینتر توضیحات بیشتری در مورد اینباکس خواهیم داد.

New به معنی "جدید" است و اینجا به معنی "ایمیل جدید"، با کلیک بر روی این دکمه به صفحه "ارسال ایمیل یاهو" برده می شوید. اگر مایلید با نحوه فرستادن ایمیل در یاهو آشنا شوید، مطلب چگونه در یاهو ایمیل بفرستیم؟ را بخوانید.

سومین قسمت از مستطیل نارنجی برای جستجو در ایمیل های دریافتی شما است. فرض کنید شما چند ماه پیش یک ایمیل در مورد مدل جدید دوربین نیکون (Nikon P5100) دریافت کرده اید. حالا بعد از چند ماه قصد دارید آن ایمیل را دوباره بخوانید. فقط کافیست لغات کلیدی داخل آن ایمیل (در اینجا Nikon P5100) را در مستطیلی که داخل آن نوشته Search Mail... وارد کنید و بر روی دکمه Go کلیک کنید، یاهو ایمیل هایی که در آنها این لغات وجود دارد را به شما نشان می دهد.

4. مستطیل آبی کمرنگ (وسط صفحه):

در این قسمت شما جدیدترین اخبار را مشاهده می کنید.

5. مستطیل بنفش (وسط، سمت راست):

محل تبلیغات یاهو است.

6. مستطیل زرد (پایین مستطیل آبی):

سمت چپ این مستطیل " تب " ها (tabs) قرار دارند. تب ها را شاید بتوان صفحه هایی داخل یک صفحه تعریف کرد. در اینجا شما دو تب Home و Inbox 1 message را مشاهده می کنید. ما الآن در تب Home هستیم، تب Inbox 1 message در واقع ما را به اینباکس می برد و متذکر می شود که شما یک ایمیل نخوانده (1 message) دارید.

سمت راست مستطیل زرد سه نوشتۀ Mobile، Options و Help قرار دارد. اگر بر روی Mobile کلیک کنید صفحه جدیدی باز می شود که برای شما توضیح میدهد چگونه از طریق موبایلتان وارد ایمیل یاهو شوید.

Options جاییست که تنظیمات ایمیل یاهو قرار دارد، این قسمت خود مطلبی جدا طلب می کند. Help هم راهنمای ایمیل یاهو است (به زبان انگلیسی).

7. مستطیل صورتی (پایین مستطیل زرد):

در این قسمت شما اطلاعاتی در مورد وضعیت آب و هوا، تاریخ و ... را مشاهده می کنید. لینکی هم به اینباکس وجود دارد. در مورد اینباکس توضیح خواهیم داد.

8. مستطیل سبز (سمت چپ صفحه):

شاید بتوان این قسمت را مهمترین قسمت صفحه اصلی ایمیل یاهو نامید. نوشته های موجود داخل این مستطیل عبارتند از:

- Inbox: شما را به اینباکس* می برد، عدد روبروی آن نشان دهنده تعداد ایمیل هایی است که هنوز نخوانده اید.

- Drafts: پیش نویس ایمیل های شما در اینجا ذخیره می شوند (ایمیل هایی که کامل/ناقص نوشته شده اند، اما هنوز ارسال نشده اند)

- Sent: ایمیل های فرستاده شده از طرف شما.

- Spam: اسپم ها (ایمیل های ناخواسته) در اینجا ذخیره می شوند. اسپم ها ایمیل هایی هستند که یاهو/شما آنها را بی مصرف و مزاحم تشخیص می دهید، مانند ایمیل های تبلیغاتی که شما برای آنها درخواست نداده اید و ... . با کلیک بر روی نوشتۀ Empty که روبروی آن قرار دارد، تمام اسپم های ذخیره شده پاک می شوند.

- Trash: اینجا سطل زباله ایمیل های شماست! ایمیل هایی که پاک می کنید برای مدت محدودی در این قسمت ذخیره می شود تا اگر نظرتان عوض شد بتوانید آنها برگردانید. با کلیک بر روی نوشتۀ Empty که روبروی آن قرار دارد، تمام ایمیل های داخل سطل زباله پاک می شوند.

- Contacts: محل نگهداری اطلاعات مختلف در مورد افرادی که از طریق ایمیل با آنها در ارتباط هستید.

- Calendar: تقویم یاهو است.

- Notepad: جایی برای نوشتن یادداشت های مختلف.

- My Folders: شما می توانید بر اساس معیارهای مختلف ایمیل های دریافتی خود را در پوشه های مختلف قرار دهید. در این قسمت شما پوشه های خود را مشاهده می کنید. (در حال حاضر پوشه ای موجود نیست.)

.

* همانطور که قبلا اشاره کردم، اینباکس (inbox) جاییست که ایمیل های دریافتی شما آنجا ذخیره می شوند. بطور پیش فرض اینباکس شما به این صورت است که شما لیست ایمیل های دریافتی خود را در مستطیل بالا مشاهده می کنید، زمانی که بر روی یکی از آنها کلیک کنید محتوای آن در مستطیل پایینی نشان داده می شود.



:: موضوعات مرتبط: ایمیل چیست؟ , ,
:: بازدید از این مطلب : 922
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : 17 فروردين 1388 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

 

ایمیل یاهو

در مطلب قبل نحوه ساخت ایمیل در یاهو را فرا گرفتیم. در این مطلب می آموزیم که چگونه برای دیگران از طریق یاهو ایمیل ارسال کنیم.

* هر کجا که با مشکلی مواجه شدید یا سوالی برایتان پیش آمد، در بخش نظرت وبلاگ مطرح کنید.

مراحل زیر را برای فرستادن ایمیل در یاهو طی کنید:

1. وارد ایمیل یاهو خود شوید (به آدرس http://mail.yahoo.com بروید. در ستون سمت چپ نام کاربری و رمز عبور خود را به شکل زیر وارد کنید، سپس بر روی دکمه Sign in کلیک کنید).

نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید

وارد ایمیل یاهو خود می شوید که به شکل زیر است (برای مشاهده عکس زیر در اندازه بزرگ بر روی آن کلیک کنید).

صفحه ایمیل یاهو بعد از اولین ورود

اگر صفحه ایمیل شما شبیه عکس بالا نبود، بر روی لینک All-New Mail که بالا سمت چپ صفحه قرار دارد کلیک کنید.

بر روی لینک All-New Mail کلیک کنید

2. گوشه بالای سمت چپ صفحه بر روی دکمه New (image) کلیک کنید.

3. اگر مایلید فایلی را (عکس، سند، …) ضمیمه ایمیل خود کنید، از دکمه Attach استفاده کنید.

4. روبروی To ایمیل فرد یا افرادی که می خواهید برای آنها ایمیل بفرستید را مشخص کنید. اگر می خواهید برای چند نفر همزمان ایمیلی را ارسال کنید، بین آدرس ایمیل ها از علامت ; استفاده کنید.

اگر مایلید ایمیلی که می فرستید را فرد دیگری به غیر از گیرنده اصلی آن مشاهده کند، ایمیل فرد مذکور را روبروی Cc وارد کنید.

روبروی Subject موضوع ایمیل را وارد کنید.

وارد کردن آدرس ایمیل گیرنده و موضوع ایمیل

5. حالا به بخش اصلی می رسیم: نوشتن متن ایمیل.

مستطیل بزرگ پایین صفحه جاییست که شما باید متن ایمیل را در آن بنویسید. بالای این مستطیل شکلهایی وجود دارند:

u

مستطیل سمت چپ برای تغییر فونت نوشته ها استفاده می شود. مستطیل دومی برای تغییر اندازه متن است. B برای برجسته کردن متون بکار می رود. I برای مایل (ایتالیک) کردن متون است. U برای اضافه کردن خط زیرین به نوشته ها استفاده می شود.

باقی شکل ها:

image

اولین شکل از سمت چپ برای تغییر رنگ متن است، قسمتی از متن که می خواهید رنگ آن عوض شود را انتخاب کنید و بر روی این شکل کلیک کنید، با انتخاب رنگ مورد نظر، رنگ متن عوض خواهد شد. دومین شکل از سمت چپ برای پررنگ کردن (هایلایت) متون است. سومین شکل از سمت چپ برای اضافه کردن شکلک ها به متن است (مثال: لبخند، گریه، گل، …). چهارمین شکل برای اضافه کردن لینک به متن است و آخرین شکل برای اضافه کردن یک خط افقی.

سه شکل سمت راست برای تعیین جهت متن و اضافه کردن لیست به متن هستند.

حالا ایمیل شما آماده است. این نمونه را ببینید.

6. برای فرستاده شدن ایمیل بر روی دکمه Send (بفرست) کلیک کنید.

کمی صبر کنید تا ایمیل فرستاده شود.image

شکل زیر به شما می گوید که ایمیلتان با موفقیت ارسال شده است:

image

حالا نام و نام خانوادگی فردی که صاحب ایمیل است را وارد کنید:

image

بر روی دکمه OK کلیک کنید.

تبریک می گویم، شما با موفقیت اولین ایمیل خود را فرستادید.

_



:: موضوعات مرتبط: ایمیل چیست؟ , ,
:: بازدید از این مطلب : 699
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : 17 فروردين 1388 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

ایمیل یاهو

آموزش ساختن ایمیل یاهو (یاهو میل/Yahoo! Mail)

** به هنگام خواندن این مطلب اگر هر جای کار با مشکلی مواجه شدید یا سوالی داشتید حتما در بخش نظرات آنرا مطرح کنید تا در اسرع وقت به آن پاسخ داده شود.

ساختن ایمیل در یاهو برای همگان آزاد و رایگان است. اگر شما هم مایل هستید در یاهو صاحب ایمیل شوید، فقط کافیست مراحل زیر را با دقت طی کنید:

1. به آدرس http://mail.yahoo.com بروید، برای اینکار یا بر روی این لینک کلیک کنید، یا آدرس آنرا به شکل زیر در مرورگر خود وارد کنید.

آدرس را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید

2. پس از آنکه صفحه ایمیل یاهو کاملا باز شد، بر روی دکمه نارنجی رنگ Sign up for Yahoo که بالا سمت راست صفحه قرار دارد کیلک کنید.

بر روی دکمه Sign up for Yahoo! کلیک کنید

البته اگر فردی (یا خود شما) با کامپیوتری که استفاده می کنید قبلا یک ایمیل یاهو ساخته باشد آنوقت دکمه نارنجی رنگی ظاهر نمی شود و بجای آن شما باید بر روی لینک Sign Up که پایین سمت راست صفحه قرار دارد کلیک کنید. زمانی که شما این مطلب را می خوانید ممکن است جای آن تغییر کرده باشد؛ در هر حال شما باید چیزی شبیه Sign Up را پیدا کرده و بر روی آن کلیک کنید.

بر روی دکمه Sign Up کلیک کنید

3. پس از کلیک بر روی دکمه !Sign up for Yahoo (یا لینک Sign Up) شما به صفحه ای هدایت می شوید که باید مشخصات خود را با دقت در بخشهای مربوط وارد کنید، نگران انگلیسی بودن نوشته ها نباشید، ما تک تک مراحل را همراه هم طی خواهیم کرد:

فرم ثبت نام ایمیل یاهو 3 قسمت اصلی دارد:

- قسمت اول فرم ثبت نام (Tell us about yourself…) از شما می خواهد مشخصات خود را وارد کنید:

روبروی نوشته My Name، نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید.

روبروی نوشته Gender بین دو گزینه Male (مذکر) و Female (مونث) گزینه مناسب را انتخاب کنید.

روبروی Birthday تاریخ تولد خود را (میلادی) مشخص کنید. (اگر تاریخ تولد میلادی خود را نمی دانید، از این برنامه تبديل تاريخ شمسی به معادل ميلادی استفاده کنید.)

روبروی I live in کشوری که در آن ساکن هستید را انتخاب کنید.

ربروی Postal Code، کد پستی خود را وارد کنید (5 رقمی).

نمونه پر شده قسمت اول فرم ثبت نام ایمیل یاهو:

نمونه پر شده قسمت اول فرم ثبت نام ایمیل یاهو

- در قسمت دوم ثبت نام (Select an ID and password)، شما باید برای خود یک نام کاربری و رمز عبور (پسورد) انتخاب کنید. نام کاربری شما (Yahoo ID) مشخصه ای است که از این به بعد برای شناسائی شما استفاده می شود، پس در انتخاب آن دقت کنید.

روبروی Yahoo! ID and Email دو مستطیل را مشاهده می کنید، در مستطیل اولی، نام کاربری موردنظر خود را وارد کنید. سعی کنید نامی با معنی انتخاب کنید که به خاطر سپردن آن کار دشواری نباشد. (برای مثال من ممکن است payamrahmani را انتخاب کنم و اگر موجود نبود، عددی را به آخر آن اضافه کنم). اگر نام کاربری مورد نظر شما از قبل توسط فرد دیگری انتخاب شده باشد،  پیام قرمز رنگ This ID is not available را مشاهده خواهید کرد که باید نام کاربری مورد نظر خود را تغییر دهید. مستطیل دومی هم بخش دوم ایمیل شما خواهد شد، برای این قسمت  شما سه گزینه yahoo.com، ymail.com و rocketmail.com را دارید.

روبروی Password رمز عبوری (پسورد) برای خود انتخاب کنید.

روبروی Re-type Password رمز عبور خود را دوباره وارد کنید.

(رمز عبوری که انتخاب می کنید را در اختیار هیچکس قرار ندهید، در انتخاب رمز عبور از حروف و اعداد استفاده کنید تا رمز عبورتان امن باشد. همچنین سعی کنید در رمز عبورتان از نام خودتان، شماره شناسنامه و موارد مشابه دوری کنید چون نشخیص آنها برای دیگران آسان است)

مستطیل های سبزی که وجود دارند به شما نشان می دهند که رمز عبور شما چقدر امن است، مستطیل های بیشتری که سبز شوند، رمز عبور شما امن تر است. نمونه پر شده قسمت دوم فرم ثبت نام ایمیل یاهو:

نمونه پر شده قسمت دوم فرم ثبت نام ایمیل یاهو

- قسمت سوم (In case you forget your ID or password) بخشی است که شما باید به مواردی پاسخ بدهید. اگر روزی شما نام کاربری یا رمز عبور خود را فراموش کنید، این اطلاعات به شما کمک خواهند کرد که آنها را دوباره به دست بیاورید.

روبروی Alternative Email شما باید یک ایمیل از خود ذکر کنید، اگر در حال حاضر ایمیل دیگری دارید (جیمیل، ایمیل یاهو، لایو، هات میل، …) آنرا در این قسمت ذکر کنید، این ایمیل بسیار مهم است چرا که اگر روزی رمز عبور خود را فراموش کنید و به یاهو اطلاع بدهید، رمز عبور را به این ایمیل برای شما می فرستد. پس فقط اگر به ایمیل خود اطمینان دارید آنرا در این قسمت ذکر کنید.

اما اگر اولین بار است که ایمیل می سازید و ایمیل دیگری ندارید، این قسمت را خالی بگذارید.

روبروی Secutiry Question شما باید یکی از سوالات امنیتی را انتخاب کنید، این قسمت هم در آینده در صورت فراموش کردن رمز عبورتان در بازیابی آن به شما کمک خوهد کرد. یکی از سوالات را انتخاب کنید.

حالا روبروی Your Answer جواب مناسبی انتخاب کنید. اشتباه نکنید! پاسخ مناسب به سوالات به معنی پاسخ صحیح به آنها نیست چراکه در این صورت افراد دیگر ممکن است جواب شما را به راحتی حدس زده و رمز عبور شما را به دست بیاورند. پس پاسخی که در نظر می گیرید باید تقریبا پاسخی نامربوط باشد، آنرا یادداشت کنید و در جای امنی نگاه دارید تا در آینده اگر لازم شد از آن استفاده کنید.

نمونه پر شده قسمت سوم فرم ثبت نام ایمیل یاهو:

نمونه پر شده قسمت سوم فرم ثبت نام ایمیل یاهو

حالا قسمت های اصلی را طی کرده ایم. در قسمت بعد فقط کافیست نوشته داخل مستطیل را روبروی Type the code shown وارد کنید، اگر خواندن نوشته برای شما سخت است Try a new code را بزنید تا نوشته جدیدی ظاهر شود.

در قسمت بعد گزینه ی Do you agree را تیک بزنید:

پر کردن دو قسمت آخر فرم

نمونه کامل فرم پر شده را می توانید اینجا مشاهده کنید.

حالا بر روی دکمه Create My Account کلیک کنید. اگر قسمتی از فرم را اشتباه پر کرده باشید، در همان صفحه میمانید و پیغام خطایی روبروی قسمت مربوطه به شما داده می شود، آن قسمت را اصلاح کنید. اگر با پیغام خطایی مواجه نشوید، به صفحه تبریک برده می شود که بالای صفحه به شما تبریک گفته است (Congratulations). بر روی دکمه Continue که سمت راست صفحه قرار دارد کلیک کنید.

حالا شما در صفحه اصلی ایمیل خود هستید، تبریک می گویم، ایمیل شما ساخته شده است.



:: موضوعات مرتبط: ایمیل چیست؟ , ,
:: بازدید از این مطلب : 731
|
امتیاز مطلب : 32
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 17 فروردين 1388 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد